تکنولوژی

اختلاف در شبکه های اجتماعی؛ آیا اینستاگرام موقعیت مکانی دقیق شما را با فالوورهای شما به اشتراک می گذارد؟



چندین پست در رسانه های اجتماعی که بارها دیده شده اند ادعا می کنند که نسخه iOS اینستاگرام مکان دقیق شما را با فالوورهای شما به اشتراک می گذارد. موضوعی که بسیار هشدار دهنده است و باعث نقض حریم خصوصی کاربران می شود. اینستاگرام در بیانیه ای این ادعاها را قویا رد کرد.9to5Mac همچنین نوشت که سیستم عامل iOS دارای ویژگی های امنیتی برای محافظت بیشتر از اطلاعات کاربران است. پست هایی که ادعاهای نگران کننده ای در مورد اینستاگرام ایجاد می کنند اغلب توسط کاربران این شبکه اجتماعی به اشتراک گذاشته می شوند. یکی از این پست ها صدها هزار لایک و کامنت دریافت کرده است. در توضیحات پست خواندیم که در آیفون‌ها، هر بار که مکانی را در پست یا استوری تگ می‌کنید، اینستاگرام مکان دقیق شما را با فالوورهای شما به اشتراک می‌گذارد. به بیان بهتر، با توجه به پست گفته شده، اگر یک مکان عمومی مانند پل طبیعت تهران را در پست یا استوری جدید خود تگ کنید، چیزی که به دنبال کنندگان شما نشان داده می شود، مکان دقیق محل زندگی شما است نه پل طبیعی. منبع اصلی ادعا می گوید که نشان دادن موقعیت مکانی شما به دنبال کنندگان نتیجه تغییری است که در آپدیت جدید iOS ایجاد شده است و ربطی به خود اینستاگرام ندارد. در ادامه پست مذکور آمده است که مجرمان از این نقص امنیتی برای یافتن افراد و حمله به منزل یا خودروی آنها استفاده می کنند. این گفته اصلا درست نیست; زیرا اپل در به‌روزرسانی‌های اخیر iOS سیستم اشتراک‌گذاری موقعیت مکانی را تغییر نداده و اینستاگرام روی ادعاها خط قرمز کشیده است. اینستاگرام در بیانیه‌ای می‌گوید: ما موقعیت مکانی شما را با افراد دیگر به اشتراک نمی‌گذاریم و از موقعیت مکانی شما برای مواردی مانند تنظیم برچسب‌های موقعیت مکانی استفاده می‌کنیم (البته اگر چنین برچسبی را به یک پست یا استوری اضافه کنید). با این حال، ما مکان دقیق شما را عمومی نمی کنیم. اگر می خواهید تنظیمات مکان را تغییر دهید به تنظیمات کلی دستگاه خود بروید آدام موسری، رئیس اینستاگرام نیز در پستی جداگانه در توییتر اعلام کرد که این شبکه اجتماعی مکان کاربران را فاش نمی کند.مقالات مرتبط: اپل در سیستم عامل iOS سه حالت برای اشتراک گذاری موقعیت مکانی ارائه می دهد: 1. در حالت هرگز، مکان شما به هیچ وجه با شرکت های مختلف به اشتراک گذاشته نمی شود. 2. در حالت «دفعه بعد یا وقتی به اشتراک می‌گذارم سؤال شود»، هر برنامه درخواست دسترسی به موقعیت مکانی را ثبت می‌کند و هر زمان که صلاح دیدید می‌توانید مجوز دسترسی به مکان را صادر کنید. 3. در حالت استفاده از برنامه، هر بار که برنامه را باز می کنید، مکان شما با آن برنامه به اشتراک گذاشته می شود. علاوه بر این، اپل گزینه ای به نام مکان دقیق را در صفحه تنظیمات مکان ارائه می دهد. اگر این ویژگی فعال باشد، برنامه می‌تواند از اطلاعات موقعیت مکانی دقیق شما استفاده کند. با غیرفعال کردن این گزینه، برنامه موقعیت مکانی شما را تقریبی می کند.

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.